Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ Θεσσαλονίκης

Λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, η Δημοκρατική Αριστερά Θεσσαλονίκης απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλον τον κόσμο ο οποίος αγκάλιασε στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τους υποψήφιους του κόμματος, απ` άκρη σε άκρη του νομού, ακούγοντας με μεγάλο ενδιαφέρον τις ρεαλιστικές και υπεύθυνες πολιτικές προτάσεις που καταθέσαμε για την ανάταση της κοινωνίας .

Δώσαμε έναν καλό αγώνα, προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους πολίτες να αποφασίσουν, σε ποιον θα εμπιστευτούν τις τύχες των ιδίων και των παιδιών τους.

Όλο αυτό το διάστημα, δεν θέσαμε ψεύτικα διλλήματα, δεν δημαγωγήσαμε και δεν εκμεταλλευτήκαμε την δεινή οικονομική κατάσταση του κόσμου για να προσελκύσουμε ψηφοφόρους. Αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερο να «επενδύσουμε» σε έναν σωστό και δίκαιο πολιτικό πολιτισμό, ειδικά στην παρούσα συγκυρία, όπου η απογοήτευση της κοινωνίας για το πολιτικό σύστημα είναι έκδηλη.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όσους μας στήριξαν, ότι καμία ψήφος δεν θα πάει χαμένη. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διακοπεί άμεσα η προσπάθεια εξόντωσης της κοινωνίας από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα της μνημονιακής πολιτικής και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε στον δρόμο που χαράξαμε, στον δρόμο της «Αριστεράς της ευθύνης»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s